Leeft u mee?

Iedere drie maanden komt er een nieuwsbrief uit van Marco en Pauline. Het is een korte, informatieve nieuwsbrief met een vrolijke opmaak, wat het lezen makkelijk maakt. Ze delen wat van hun dagelijkse ervaringen, kijken vooruit naar de toekomst en laten wat mooie foto’s zien. U kunt zich eenvoudig opgeven door contact met ons, het thuisfrontteam, op te nemen. Wilt u doorgeven of u de nieuwsbrief per post of per mail wilt ontvangen? Voelt u zich niet bezwaard om voor post te kiezen vanwege eventuele portokosten. We vinden het belangrijk dat de nieuwsbrief voor u makkelijk te lezen is!

Bidt u mee?

U kunt via een vertrouwelijke gebedsbrief op de hoogte blijven van dank- en gebedspunten. Marco en Pauline weten zich in hun werk totaal afhankelijk van de hulp van God. Gebed is daarvoor heel belangrijk. Wilt u hen steunen? U kunt met hen mee bidden! Geef u op voor de gebedsbrief. U ontvangt hem maandelijks per mail.

We hebben, naast uw gebed, ook uw financiële hulp hard nodig.  Zij leven van giften en zijn daarom enorm gebaat bij een brede achterban die maandelijks een toezegging wil doen om in hun levensonderhoud te voorzien.

Wilt u een gift geven? Laat het ons weten, dan sturen wij u een machtigingskaart toe met de benodigde gegevens.

Namens het ThuisFrontTeam, heel hartelijk bedankt!